Petri Vuorinen on HJK:n uusi urheilujohtaja. HJK tiedotti Vuorisen sopimuksesta tiistaina.

Vuorisen työsopimus astuu voimaan marraskuun alussa. Vuorinen siirtyy HJK:n urheilujohtajan paikalle Vaasan Palloseurasta. Vuorinen, 52, ehti työskennellä VPS:n urheilujohtajana noin vuoden ajan. Sitä ennen Vuorinen työskenteli samassa pestissä Hongassa.

HJK ehti olla ilman urheilujohtajaa yli viiden kuukauden ajan annettuaan toukokuussa potkut Vesa Mäelle. Mäki ehti toimia HJK:n urheilujohtajana reilusti alle vuoden ajan ennen potkujaan.

– Kun arjessa tehdään kovaa ja ammattimaisesti töitä, pelaajat kokevat ”logon arvon”, eli joukkueelle ja seuralle pelaamisen merkityksen. Sen pitää näkyä ja tuntua. Kun pelaajat seisovat Boltin ahtaassa pelaajatunnelissa odottamassa kentälle siirtymistä, vierasjoukkueelle pitää tulla tunne, että tänään joudutaan pahaan ja paineistettuun paikkaan, Vuorinen sanoi HJK:n tiedotteessa.

HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti kertoi tiedotteessa, miksi seura päätyi valitsemaan Vuorisen uudeksi urheilujohtajakseen.

– Petellä on selkeä käsitys, näkemys ja kyky panna täytäntöön – ja myös aiempia näyttöjä Vaasasta ja Espoosta – siitä, mitä tarkoittaa, että pelaajaputki edustuksen, reservijoukkueen ja Akatemian vanhimpien ikäluokkien välillä on kunnossa.

– Lisäksi lukuisissa keskusteluissamme on korostunut Vuorisen kyky ymmärtää modernin jalkapallon laatukriteerit ja siihen vaadittavat prosessit sekä johtaa systemaattisesti tiedon kautta. Hän on hyvin selkeästi analysoinut, missä meidän pitää nykyisestä tilanteestamme parantaa.

Lähde: HJK

HJK Helsinki

@hjkhelsinki
𝗛𝗝𝗞 🤝 𝗣𝗲𝘁𝗿𝗶 𝗩𝘂𝗼𝗿𝗶𝗻𝗲𝗻

HJK:n uudeksi urheilujohtajaksi on valittu Petri Vuorinen. Hän aloittaa työt Klubissa 1. marraskuuta.

Uutinen: hjk.fi/artikkelit/mie…

#HJK #Veikkausliiga #UECLfi

LUE MYÖS