PSG pelaa tuloksellisesti hyvää alkukautta. 

Kuudesta sarjaottelusta tuloksena on viisi voittoa, tasapeli ja Ranskan pääsarjan ykkössija. PSG voitti Mestarien liigassa ensimmäisen ottelunsa kaadettuaan Gironan lisäajan voittomaalilla, mutta tiistaina tuli lunta tupaan. 

Arsenal voitti PSG:n 2-0, ja näytti siltä, ettei Mikel Artetan miehistö ollut missään vaiheessa sen suuremmissa ongelmissa. PSG ei onnistunut luomaan maalipaikkoja, vaikka pysyikin pelillisesti isäntien mukana.

Thierry Henryn mielestä PSG:llä ei ole enää ratkaisukykyistä pelaajaa, joka voisi kääntää tiukat ottelut joukkueelle. Kylian Mbappé poistui PSG:stä kesällä ja jätti samalla melkoisen aukon joukkueen hyökkäykseen. Maalintekijät puuttuvat.

– Kyllä, PSG oli tasapainoinen ja hallitsi palloa, mutta siinäpä se. Ja se ei riitä. PSG:llä ei ole enää sitä pelaajaa, joka ratkaisee pelit. Voit nähdä, että joukkueella on idea ja pelaajat tietävät, mitä pitäisi tehdä, mutta boksin läheisyydessä Bradley Barcolaa lukuun ottamatta emme nähneet juuri mitään. On normaalia, että tänä päivänä Arsenal voittaa kotiottelussaan PSG:n. Varsinkin tällaisen PSG:n. Muistutan, etten halua väheksyä PSG:tä, Henry totesi CBS:lle.

LUE MYÖS