Simo Valakari joutuu vielä odottamaan debyyttiään St. Johnstonen päävalmentajana, kertoo skottiseura tiedotteessaan.

Valakari, 51, nimitettiin St. Johnstonen uudeksi käskyttäjäksi lokakuun alussa, mutta hän ei ole vieläkään saanut työlupaa.

Suomalaisluotsi joutui toissa viikonloppuna seuraamaan vierastappion Rangersia vastaan katsomosta, eikä hän ole penkin päässä myöskään lauantaina Ross Countya vastaan.

St, Johnstone sanoo tiedotteessaan, ettei se ole saanut järjestettyä tarvittavaa tapaamista työlupaa varten, eikä aikataulutusprosessi ole sen käsissä. Skottimedian mukaan viivytyksen uskotaan johtuvan ongelmista sisäministeriön uudessa järjestelmässä.

– Kannattajat voivat olla varmoja siitä, että seura tekee kaikkensa nopeuttaakseen prosessia, kommentoi St. Johnstonen toimitusjohtaja Fran Smith.

– Simo on ymmärrettävästi innokas pääsemään alkuun ja ottamaan paikkansa sivurajalla. Annamme kannattajille lisätietoa mahdollisimman pian.

Valakari siirtyi St. Johnstonen peräsimeen latvialaisesta Riga FC:stä. Hän on aiemmin valmentanut ulkomailla myös latvialaista FK Audaa sekä norjalaista Tromsøä. Suomen kentillä Valakari on luotsannut Veikkausliigassa SJK:ta ja KuPSia.

St. Johnstone FC

@StJohnstone
Club update: Simo Valakari

#SJFC

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS