Sergio Busquets nousi uransa alkuvuosina tunnetuksi teatraalisuudestaan.

Busquets on yksi historian parhaimmista puolustavista keskikenttäpelaajista, mutta uran alkuaikoina hän sai valtavasti kritiikkiä rikkeiden korostamisesta ja jopa filmaamisesta.

Wesley Sneijder otti kantaa Busquetsin temppuihin Ziggo Sportsin haastattelussa. Sneijder myönsi menettäneen malttinsa useampaan otteeseen Busquetsin kanssa.

– Busquets oli äärimmäisen ärsyttävä vastustaja. Hänen annettiin aina potkia vastustajia, mutta häntä ei saanut koskaan potkia. Kun Busquetsia taklattiin, alkoi hän itkeä maassa. Hän oli kuin itkevä vauva. Tappelin hänen kanssaan jokaisessa ottelussa. Jossain välissä sanoin hänelle, että nähdään kesällä Ibizalla ja selvitetään asia kahdestaan.

Sneijderin Internazionale ja Busquetsin Barcelona iskivät yhteen Mestarien liigan välierissä keväällä 2010. Busquets hankki tuolloin Interille paljon puhuttaneen punaisen kortin.

– Vuonna 2010 voitimme Barcelonan kotiottelussamme 3-1 ja meidän piti mennä toiseen osaan Camp Noulle. Kahdeksannella minuutilla Thiago Motta taklasi Busquetsia ja Busquets alkoi kieriä maassa ja katsoi käsiensä välistä, saisiko Motta punaisen. Sitten hän nousi ylös ja oli täydessä pelikunnossa. Hän on itkevä vauva. Busquets on ällöttävä vastustaja.

LUE MYÖS