Kylian Mbappé sai lihasvamman 25.9. 

Mbappén piti olla sivussa pelikentiltä noin kolmen viikon ajan, mutta palasi Real Madridin vahvuuteen lopulta vain viikon jälkeen.

Mbappé pelasi kahdessa Real Madridin ottelussa ennen lokakuun maajoukkuetaukoa. Mbappé jäi sivuun maaotteluista vedoten lihasvammaansa, vaikka oli jo palannut pelikentille. Ranskassa kummasteltiin Mbappén ratkaisua. 

Mbappé nähtiin aiemmin tällä viikolla tukholmalaisessa yökerhossa samaan aikaan, kun Ranska pelasi maaottelun Israelia vastaan Unkarissa.

Pelaajaurallaan muun muassa Ranskan maajoukkueessa ja PSG:ssä pelannut Jérôme Rothen vaatii Didier Deschampsin ottamaan maajoukkueen kapteenin nauhan pois Mbappélta. 

Rothen muistutti, miten paljon Mbappéa arvostetaan Ranskassa, eikä hän siksi voi tehdä tuollaista virhettä.

– Asetamme sinut niin korkealle. Asetamme sinut korkeammalle kuin Eiffel-tornin, joten et voi antaa itsestäsi tuollaista kuvaa. Et voi tehdä tätä virhettä. Se, mitä tapahtui osoittaa Mbappén olevan korkeammalla kuin Didier Deschamps. Mbappé on kaiken yläpuolella. Pyydän Deschampsia kantamaan vastuunsa ja ottamaan kapteenin nauhan pois Mbappélta, Rothen latasi RMC:lle.

LUE MYÖS