Luis Enrique pudotti Ousmane Dembélén PSG:n ryhmästä, joka matkusti Lontooseen tänään illalla pelattavaan Mestarien liigan otteluun Arsenalia vastaan.

Enriquellä ja Dembéléllä oli sanaharkkaa Rennes-ottelun yhteydessä, ja nyt Enrique joutui vastailemaan lehdistön tiedusteluihin asiasta.

– En aio tehdä tästä mitään sen suurempaa asiaa. Tässä oli yksinkertaisesti kyse siitä, ettei kunnioitettu velvollisuuksia, joita pelaajalla on joukkuetta kohtaan, Enrique sanoi.

– Haluan yksinkertaisesti joukkueen parasta, ja jätin hänet kokoonpanon ulkopuolelle. Minun ja Dembélén välillä ei ole ollut mitään riitaa.

– Ihan kuin emme koskaan olisi hävinneet, kun Dembélé on ollut mukana. Ei se niinkään ole. Me hävisimme Newcastlelle, AC Milanille, Borussia Dortmundille ja Barcelonalle. Jos joku ei noudata joukkueen sääntöjä, hän ei ole valmis tällaiseen tiukkaan viikkoon.

– Seuran johto tukee minua tässä päätöksessä. He palkkasivat minut johtamaan joukkuetta, ja sitä minä teen. Tietysti myös Dembélé on edelleen osa joukkuetta.

PSG:n ja Arsenalin välinen ottelu alkaa kello 22 Suomen aikaa.

LUE MYÖS