Paul Pogba palaa jalkapallokentille maaliskuussa.

Pogban positiivisesta dopingnäytteestä johtunut nelivuotinen pelikielto lyheni hiljattain puolentoista vuoden mittaiseksi. Tutkinta osoitti, ettei Pogba käyttänyt tarkoituksella kiellettyjä aineita.

Pogba on kärsinyt valtaosan pelikiellostaan ja saa palata joukkueharjoituksiin vuodenvaihteessa. Pelikielto päättyy maaliskuun alussa.

Juventus ja Pogba neuvottelevat parhaillaan sopimuksen purkamisesta. Juventus ei halua enää pitää Pogbaa joukkueessaan ja keskikenttäpelaajan on etsittävä itselleen uusi työnantaja. Ranskalaismedian mukaan muun muassa Marseille on kiinnostunut Pogbasta.

L’Équipe haastatteli Pogbaa, joka odottaa innoissaan paluuta pelikentille.

– Jalkapallo on kuin leivos, joka otettiin pois suustani. Olin todella onnellinen. En ollut tehnyt mitään väärää, joten miksi minulle annettiin neljän vuoden pelikielto? Voin palata rakastamani asian pariin. Tuntuu siltä kuin minulle olisi annettu uusi mahdollisuus. Minulle on annettu se, mikä minulta otettiin pois.

– Sain uuden mahdollisuuden tässä elämässä. Maaliskuu tulee eteen jo huomenna. Se saapuu pian. Olen innoissani paluustani. Tavoitteeni on etenkin päästä huippukuntoon, koska en ole pelannut pitkään aikaan.

LUE MYÖS