Francesco Totti lopetti pelaajauransa kesällä 2017.

Tottia pidetään yleisesti AS Roman seurahistorian suurimpana legendana. Totti pelasi AS Roman edustusjoukkueessa noin 24 vuoden ajan. 785 otteluun syntyi 307 maalia ja 207 maalisyöttöä.

Totti, 48, on sittemmin työskennellyt AS Roman seurajohdossa, mutta jätti seuran kesällä 2019. Totti on sanonut tasaisin väliajoin julkisuudessa haluavansa palata seurajohtoon, mutta toivoo seuran itse ottavan häneen yhteyttä.

Italian A-maajoukkueen kanssa maailmanmestaruuden voittanut Totti kertoi Il Messaggerolle saaneensa mahdollisuuden palata pelikentille.

– Viime aikoina olen saanut soittoja Serie A:ssa pelaavilta seuroilta ja olen sen vuoksi alkanut ajattelemaan paluuta hieman. Se olisi vaikeaa, mutta elämässä ei koskaan kannata sanoa ei koskaan. Olemme nähneet jalkapallossa aiemminkin pelaajia, jotka palasivat pelikentille lopettamisen jälkeen. Olen saanut edelliset yhteydenotot noin kuukausi sitten. En koskaan edes ottaisi huomioon Lazion tarjousta.

Tottin ura päättyi, kun AS Roma ei enää tarjonnut hänelle uutta jatkosopimusta. Se jäi kaivelemaan ex-huippuhyökkääjää, joka kokee pääsevänsä pelikuntoon muutamassa kuukaudessa.

– En lähtisi ulkomaille, vaan pelaisin ainoastaan Serie A:ssa. Minun pitäisi harjoitella todella kovaa voidakseni palata Serie A:han. Se ottaisi kahdesta kolmeen kuukautta. Voisin pelata 30-40 minuuttia ottelussa. Kaikki tiedätte, ettei urani päättyminen ollut oma päätökseni. En itse tehnyt päätöstä AS Roman jättämisestä. Se ovi on ollut aina avoinna, Totti sanoi.

LUE MYÖS