HELSINKI. Pikkuhuuhkajat pelaa lokakuussa EM-kisapaikasta.

Mika Lehkosuon valmentama alle 21-vuotiaiden maajoukkue kohtaa lokakuun karsintaotteluissaan vieraskentällä Sveitsin perjantaina 11.10., ja Montenegron Tammelassa tiistaina 15.10.

Pikkuhuuhkajien lähtökohdat ovat hyvät. Suomi on EM-karsintalohkon toisella sijalla vain pisteen päässä lohkoa johtavasta Sveitsistä. Karsintalohkon voittajat ja kolme parasta lohkokakkosta etenevät ensi kesän EM-lopputurnaukseen. Loput lohkokakkoset pelaavat marraskuussa jatkokarsinnassa.

Lehkosuo nimesi keskiviikkona joukkueensa lokakuun otteluihin. Atalantan Primavera-joukkueessa pelaava Daniel Armstrong nimettiin Pikkuhuuhkajiin. Keskikenttäpelaaja oli mukana kesäkuussa Baltic Cupin otteluissa. Roope Paunio, Rony Jansson, Miska Ylitolva ja Juho Talvitie ovat loukkaantumisten jälkeen jälleen mukana Lehkosuon ryhmässä.

Niklas Pyyhtiä on ollut sivussa Pikkuhuuhkajien kesä- ja syyskuun otteluista. Italialaista Bolognaa edustava Pyyhtiä loukkaantui keväällä, mutta palannee piakkoin pelikuntoon.

– Pyyhtiä on ollut toukokuun lopusta asti sairastuvalla, leikattu ja toipumassa. On tervehtymässä, kuntoutuksen loppusuoralla, Lehkosuo totesi SuomiFutikselle keskiviikkona.

Muokattu 2.10. kello 16.39: Armstrongin etunimi korjattu Danieliksi.

Huuhkajat

@Huuhkajat
🦉 U21 EM-kisapaikka omissa käsissä 🦉
🇫🇮 #Pikkuhuuhkajat nimetty karsintalohkon päättäviin ratkaisupeleihin!

⚽️ Sveitsi-Suomi, Luzern, 11.10.
⚽️ Suomi-Montenegro, Tampere, 15.10.

🔥🔥 Kahdella voitolla mennään suoraan EM-kisoihin 2025 - muillakin tuloksilla voidaan päästä…

Tuukka Ikkeläjärvi ja Jaakko Perttilä

LUE MYÖS