Mario Balotelli on palaamassa Serie A:han.

Italialaismedian mukaan Genoa ja Balotelli ovat jo päässeet sopuun loppukauden mittaisesta sopimuksesta. Genovalaismedian mukaan Genoa maksaa Balotellille loppukaudesta noin 300 000 euroa.

Genoan alkukausi on ollut odotetun vaikea. Seitsemästä ottelusta tuloksena on vain yksi voitto. Genoan päävalmentaja Alberto Gilardino on saanut pelätä työpaikkansa puolesta, ja se on samalla venyttänyt Balotellin saapumista seuraan.

Genoan puheenjohtaja Alberto Zangrillo on innoissaan Balotellin mahdollisesta siirrosta.

– Mielestäni Balotelli on ollut mahdollisesti koko Italian paras hyökkääjä viimeisen 20 vuoden aikana. Joistain syistä johtuen hän ei ole onnistunut ilmaisemaan itseään. Olen vakuuttunut siitä, että meidän stadionilla ja kannattajiemme edessä Balotelli voisi palata vuodeksi tai kahdeksi huippuvuosiensa tasolle. Tämä on haaste, joka on saanut minut menettämään yöuneni, Zangrillo totesi Radio Sportivalle.

Balotelli, 34, on pelannut viime vuodet Sveitsissä ja Turkissa. Balotelli pelasi edellisen kerran Serie A:ssa kaudella 2019-20. Tuolloin hän edusti Jesse Jorosen kanssa Bresciaa.

LUE MYÖS