Mario Balotelli saattaa palata Serie A:han.

Torino etsii uutta kärkeä. Joukkueen ykköshyökkääjä Duván Zapata on lähtökohtaisesti koko loppukauden sivussa pelikentiltä loukattuaan vakavasti polveaan. Zapatan polven eturistisiteet repesivät ja kärki joutuu leikkaukseen.

Torinolaismedia La Stampan saamien tietojen mukaan Balotellia on tarjottu Torinolle. Balotelli on harjoitellut viime viikot yksikseen Bresciassa ja on hylännyt ulkomailta saamiaan tarjouksia, sillä hän haluaa palata Serie A:han.

La Stampan mukaan on todennäköistä, että Torino tekee ennemmin sopimuksen vapaana agenttina olevan hyökkääjän kanssa kuin odottaisi tammikuun siirtoikkunaa.

Balotelli, 34, pelasi viime kaudella Turkin pääsarjassa Adana Demirsporin paidassa. 939 peliminuuttiin syntyi seitsemän maalia. Balotelli on tehnyt urallaan 141 Serie A -otteluun yhteensä 52 maalia. Balotelli juhli nuorukaisena Internazionalessa kolmesti Serie A:n mestaruutta.

Italialaismedian mukaan myös Genoa on kiinnostunut Balotellista. Genoa pelaa Torinon tapaan Serie A:ssa. Genoa-luotsi Alberto Gilardinon kerrotaan soittaneen Balotellille. Gilardino haluaa Balotellin joukkueeseensa.

LUE MYÖS