Marco Reus siirtyi hiljattain MLS:ään.

Reus, 35, allekirjoitti elokuussa reilun kahden vuoden mittaisen sopimuksen LA Galaxyn kanssa. Reus on pelannut siirtonsa jälkeen viisi sarjaottelua, joihin on syntynyt yksi maali ja kaksi maalisyöttöä.

Vuosien saatossa peräti 429 ottelua Borussia Dortmundissa pelannut Reus iloitsee siitä, miten vapaata elämää hän voi elää Los Angelesissa.

– Täällä ketään ei kiinnosta, jos menet rannalle. Voit mennä kaikessa rauhassa ruokakauppaan lyhyissä housuissa ja hihattomassa paidassa. Se oli vaikeaa Saksassa, koska jollain tavalla ihmiset aina katsovat sinua. Täällä ketään ei kiinnosta, kuka olet, Reus totesi TOMorrowlandille.

Reus sai rahakkaan tarjouksen Saudi-Arabiasta, mutta päätti lopulta siirtyä ennemmin Yhdysvaltoihin.

– Saudi-Arabia oli vaihtoehto, mutta lopulta päätimme panostaa elämään ja mahdollisuuteen rakentaa bisnestä ja tehdä kontakteja Yhdysvalloissa. Tienaan täälläkin paljon rahaa. Ei se ole siitä kiinni, mutta jos puhumme Saudi-Arabiasta, niin olisin tienannut varmaan kymmenen kertaa enemmän siellä. En ole kuitenkaan koskaan ollut ihminen, joka laittaisi rahan etusijalle, vaan tärkeintä on olla mukavissa olosuhteissa perheeni kanssa.

LUE MYÖS