HELSINKI. Suomi kärsi neljännen tappion neljännessä Nations Leaguen ottelussaan. Englanti haki pisteet Helsingin olympiastadionilta maalein 3-1.

Huuhkajat pystyi haastamaan Englantia melko tasaväkisestikin, mutta jälleen oli tyytyminen nollaan pisteeseen.

– Neljä tappiota taulussa. Ei tyydytä missään nimessä. Lähdettiin jopa kamppailemaan noususta A-liigaan. Se nyt on tietenkin kuopattu. Ei voi tuuristakaan puhua. Totta kai me ollaan ansaittu nämä tulokset. Nyt se tulee vähän takaisin, miten me voitettiin aiemmin niitä tiukkoja matseja, joukkueen kapteeni Lukas Hradecky sanoi lehdistölle pelin jälkeen.

Hradecky toisaalta antoi synninpäästön valmennukselle, joka hänen mielestään laati oikeanlaisen ottelusuunnitelman.

– Kolmen [topparin] linja oli mielestäni ihan oikea taktinen veto Englantia vastaan. Päästiin aika hyvin eteenpäin prässäämään. Ehkä Englantikin jollain tavalla vaisu, mutta mielestäni onnistunut pelisuoritus tänään.

– Sääli, että ne maalit tulivat siihen aikaan kun tulivat. Lopussa saatiin vielä aika hyvä paine päälle, mutta nolla pistettä. Ei siihen voi olla tyytyväinen.

Jere Uronen jaksoi olla hieman positiivisemmalla tuulella.

– Pystyttiin haastamaan hyvin. Saatiin nopeita hyökkäyksiä ja saatiin hitaitakin hyökkäyksiä. Mielestäni kaikella tavalla pelimme rullasi isossa kuvassa ihan ok, Uronen sanoi lehdistölle.

– Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että joka ikinen jätkä tässä joukkueessa voi tänään katsoa peiliin ja olla ylpeä itsestään. Meidän on oltava vielä parempia marraskuussa.

PvmOtteluKlo
14.11.2024IrlantiIRLSuomiFIN21:45
17.11.2024SuomiFINKreikkaGRE19:00
#JoukkueOVTHMP
1Kreikka GRE44009-112
2Englanti ENG43018-39
3Irlanti IRL41032-73
4Suomi FIN40042-100

Jaakko Perttilä
X: @JaakkoPerttila

LUE MYÖS