Kylian Mbappén asianajaja Marie Alix Canu Bernard on puhunut tähtihyökkääjään kohdistuneista raiskausepäilyistä Ruotsissa. Bernard kiisti Real Madridin pelaajan syyllistyneen rikokseen Tukholman vierailunsa aikana.

Mbappé, 25, vietti viime viikolla kaksi yötä Tukholmassa. Aftonbladet uutisoi maanantaina raiskauksen tapahtuneen hotellissa, jossa Ranskan A-maajoukkueen kapteeni majoittui.

Expressen puolestaan raportoi myöhemmin Mbappén olevan epäiltynä teosta. Ruotsin syyttäjävirasto on vahvistanut raiskaustutkinnan, mutta epäillyn nimi ei ole tiedossa.

Mbappé tyrmäsi itse Ruotsin mediassa vuodetut uutiset maanantaina ”valeuutisina”. Myös asianajaja Bernard vakuuttaa asiakkaansa syyttömyyttä.

– Ihmiset puhuvat rikosilmoituksesta, mutta he eivät edes tiedä ketä vastaan se on. Se ilmoitus ei ole totuus. Minäkään en tiedä, että onko se syyte nostettu häntä vastaan, Bernard kommentoi TF1:lle RMC Sportin mukaan.

Bernard vakuutti, ettei Mbappé syyllistynyt rikokseen Ruotsissa. Real Madrid -tähti on asianajajan mukaan rauhallinen tilanteen suhteen.

Bernard kertoo Mbappén olevan tarpeen tullen valmis yhteistyöhön Ruotsin viranomaisten kanssa asian suhteen. Hän aikoo myös jättää pian rikosilmoituksen poliisille kunnialoukkauksesta.

– Hän ei ollut missään vaiheessa yksin sen illan aikana. Hän olisi koskaan sellaisessa tilanteessa, joka asettaisi hänet riskitilanteeseen. Tämä sulkee pois sen mahdollisuuden, että hänen osaltaan olisi tapahtunut jotakin tuomittavaa käytöstä, Bernard lisäsi.

– Jos asia olisi näin, hän tulisi ilman muuta paikalle. Voin kertoa sen. Hän on rauhallinen asian suhteen ja meni harjoituksiin tänään, koska hänellä ei ole mitään huolehdittavaa.

Mbappé ei osallistunut Ranskan lokakuun otteluihin Kansojen liigan A-liigassa. Hyökkääjän poisjättäytymisen perusteluna oli reisivammasta kuntoutuminen.

Mbappé pelasi kahdessa Real Madridin ottelussa ennen maajoukkuetaukoa.

LUE MYÖS!