Juho Kilon ja Diogo Tomasin edustama ADO Den Haag nappasi perjantai-iltana sarjakauden toisen voittonsa kaadettuaan vieraskentällä Ossin tyylipuhtaasti 5-1.

Kesällä FC Hakasta ADO Den Haagiin siirtynyt Kilo iski kaksi maalia. Maalit olivat Kilolle ensimmäiset uudessa joukkueessaan.

Kilo teki joukkueensa kolmannen maalin 24. minuutilla. Joel Ideho lähetti nappikeskityksen boksiin juosseelle Kilolle, joka siirsi pallon varmasti maaliin. Jälkimmäinen osuma syntyi lisäajalla. Pallo jäi elämään Ossin boksin edustalle kulmapotkun jälkeen ja Kilo laukoi pelivälineen 20 metristä komeasti alakulmaan.

Keskikenttäpelaaja on noussut nopeasti ADO Den Haagin luottopelaajaksi. Kilo aloitti ensimmäisen ottelun penkiltä, mutta sen jälkeen päävalmentaja Darije Kalezić on nimennyt suomalaisen viikosta toiseen avauskokoonpanoonsa. Tomas on pelannut siirtonsa jälkeen täydet minuutit kaikissa viidessä ottelussa.

ADO Den Haag on parhaillaan 13. sijalla Hollannin toisella sarjatasolla. Yhdeksästä ottelusta tuloksena on kaksi voittoa.