Veikkausliigan Ilves on tehnyt jatkosopimukset toppari Tatu Miettusen ja keskikenttäpelaaja Lauri Ala-Myllymäen kanssa.

Miettusen, 29, sopimus kattaa ensi kauden ja sisältää jatko-option yhdestä lisävuodesta. Ala-Myllymäen, 27, sopimus on voimassa kaksi seuraavaa kautta.

Kummatkin ovat tamperelaisseuran omia kasvatteja. Miettunen on edustanut Ilvestä koko uransa esiintyen 330 ottelussa ja Ala-Myllymäellä on kasvattajaseurassaan 291 ottelua tilillään.

– Hienoa, että saimme jatkosopimuksen tehtyä sekä Tatun että Lämmin kanssa. Molemmat pelaajat ovat erittäin tärkeitä palasia Ilveksen starttaamalle uudelle prosessille, sekä voittavan toimintakulttuurin ja ympäristön kehittämiselle, jossa joka päivä pitää olla valmis antamaan itsestään 110% Ilves-yhteisölle, kommentoi Ilveksen urheilutoimenjohtaja Miika Takkula.

– Tatu on pelannut nousujohteisen kauden ja osoittanut, että kokeneempikin pelaaja voi ottaa vielä isoja pelillisiä kehitysaskelia kun tahtotila ja ympäristö on oikea. Lämmi on pelannut myös nousujohteisen kauden, ja loukkaantumiset selätettyään on ollut yksi hyökkäyspään tärkeimmistä pelaajista ja tehnyt tärkeitä tehoja joukkueelle.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS