Kylian Mbappé ei osallistunut Ranskan maajoukkueen lokakuun otteluihin.

Mbappé jäi loukkaantumisen vuoksi sivuun maaotteluista, vaikka hän pelasi kahdessa Real Madridin ottelussa ennen maajoukkuetaukoa. Mbappé sai kolmisen viikkoa sitten lihasvamman. Hyökkääjä palasi pelikentille lokakuun alussa. 

Foot Mercaton saamien tietojen mukaan Mbappé ilmoitti Ranskan jalkapalloliitolle jo viikkoja sitten, että hän pelaisi seuraavan vuoden aikana vain maajoukkueen tärkeissä otteluissa.

Mbappé haluaa säästellä itseään, eikä halua ottaa riskejä loukkaantumisten suhteen. Mbappé tiedostaa jatkuvasti kasvavan ottelumäärän nostavan samalla loukkaantumisriskiä. 

Foot Mercaton mukaan Mbappé on asettanut selväksi tavoitteekseen Ballon d’Orin voittamisen vuonna 2025. Mbappé tekee kaikkensa voittaakseen arvostetun palkinnon ensi vuonna ja tiedostaa, ettei voita sitä loukkaantuneena. 

Vielä ei ole tiedossa, milloin Mbappé nähdään seuraavan kerran maajoukkueessa. Foot Mercaton mukaan Ranskan jalkapalloliiton johtajat ovat suuttuneet Mbappén ratkaisusta. Mbappé on Ranskan A-maajoukkueen kapteeni.

LUE MYÖS