Sergio Ramos etsii edelleen uutta seuraa.

Ramos on ollut ilman seuraa kesä-heinäkuun vaihteesta saakka, kun konkaritopparin sopimus kasvattajaseuransa Sevillan kanssa päättyi. Ramos hylkäsi Sevillan jatkosopimustarjouksen ja etsii rahakkaampaa tarjousta.

Ramos on herättänyt kiinnostusta muun muassa MLS:ssä ja Lähi-idässä, muttei ole toistaiseksi näyttänyt vihreää valoa saamilleen tarjouksille. Muutama viikko sitten Egyptin suurseura Zamalek ilmoitti olevansa kiinnostunut tekemään sopimuksen Ramosin kanssa, mutta osapuolten väliset neuvottelut eivät ole edenneet.

ESPN Argentinan saamien tietojen mukaan Boca Juniors on halukas palkkaamaan Ramosin.

Boca teki juuri sopimuksen Fernando Gagon kanssa. Gago siirtyy joukkueen uudeksi päävalmentajaksi. ESPN:n mukaan Gago haluaa tuoda Ramosin Bocan takalinjoille.

Lähde kertoo kaksikon olevan edelleen läheisiä ystävyksiä ja Gago toivoo onnistuvansa houkuttelemaan topparin Argentiinaan. Ramos ja Gago pelasivat samaan aikaan Real Madridissa.

ESPN:n mukaan Boca on ollut aiemminkin Ramosin kintereillä. Argentiinan suurseura tiedusteli Ramosin halukkuutta siirtyä Buenos Airesiin jo kesällä 2023, mutta tuolloin toppari päätti tehdä sopimuksen Sevillan kanssa.

LUE MYÖS