Napolin tähtihyökkääjä Victor Osimhen on lähellä lainasiirtoa Galatasarayhin, kertoo Athletic.

Seurat ovat päässeet siirrosta sopuun ja nigerialaishyökkääjän on määrä matkustaa pian Turkkiin lääkärintarkastukseen.

Lainadiili ei sisällä osto-optiota tai pakollista ostolauseketta, mutta se pitää sisällään purkuklausuulin, joka on käytettävissä tammikuussa. Galatasaray saa klausuulin myötä korvauksen, jos Osimhen, 25, jättää seuran kesken kauden.

Osimhen ilmoitti viime kauden päätteeksi, että hän haluaa lähteä Napolista. Italialaisseura suostui pyyntöön sillä ehdolla, että se saa hänestä hyvän siirtokorvauksen.

Nigerialaistähti ei ollut kesällä mukana Napolin harjoituspeleissä, eikä hän ole pelannut viime kauden jälkeen minuuttiakaan virallisissa otteluissa.

Chelsea ja saudiarabialainen Al-Ahli olivat Osimhenin perässä, mutta kumpikin kauppa vesittyi. Molemmat seurat pääsivät tiettävästi Napolin kanssa sopuun siirtokorvauksesta, mutta Osimhen oli tyytymätön Chelsean palkkatarjoukseen ja Al-Ahli ehti jo ostaa toisen hyökkääjän.

Lopulta Napoli jätti Osimhenin rekisteröimättä liigajoukkueeseensa, joten hän ei voi pelata Serie A:ssa koko loppuvuonna.

Galatasaray näki mahdollisuutensa ja iski apajille oman tarjouksensa kanssa. Nyt vaikuttaa vahvasti siltä, että Istanbulin suurseura on saamassa riveihinsä yhden Euroopan kohutuimmista hyökkääjistä.

Osimhen on pelannut Napolissa 133 ottelua tehden niissä 76 maalia ja syöttäen 18.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS