Jussi Leppälahti jatkaa Gnistanin päävalmentajana kaudelle 2025. Oulunkyläläisseura on käyttänyt Leppälahden sopimuksen option lisävuodesta.

Gnistan vahvisti Leppälahden jatkosopimuksen maanantaina.

Gnistan on pelannut Leppälahden johdolla vahvan menestyksekkään debyyttikauden Veikkausliigassa. Viime viikon perjantain voitto AC Oulusta varmisti joukkueelle paikan Veikkausliigan eurolopputurnauksessa.

Heinäkuussa kotistadioninsa Mustapekka Areenaan tulipalossa menettäneen Gnistanin tulossarja on ollut vakuuttavaa erityisesti viimeisinä kuukausina. Edelliseen 10 otteluun kasassa on seitsemän voittoa, kaksi tasapeliä ja vain yksi tappio.

– Jussi on onnistunut monilla osa-alueilla todella hyvin joukkueen kanssa. Nousijajoukkueelle on valtava saavutus päästä eurolopputurnaukseen. Olemme keskustelleet Jussin kanssa paljon ja löytäneet yhteisen näkemyksen siitä, mitä meidän tulee kehittää, jotta voimme jatkaa kasvua ja menestystä myös tulevaisuudessa, Gnistanin urheilutoimenjohtaja Jarkko Jokiranta kommentoi päätöstä seuran tiedotteessa.

Gnistan on Veikkausliigan sarjataulukossa seitsemäntenä pisteen FC Interiä edellä. Karsintalohkossa on jäljellä vielä kaksi ottelua FC Lahtea ja Interiä vastaan.

LUE MYÖS!