Veikkausliigan runkosarja on päättynyt. Runkosarjan viimeinen kierros pelattiin sunnuntaina.

Kierroksen suurin yllätys nähtiin Kuopiossa. Sarjakärki KuPS hävisi kotikentällään FC Interille lukemin 1-2. FC Inter menetti viime viikonloppuna mahdollisuutensa nousta ylempään loppusarjaan.

Matias Tamminen vei Interin johtoon 12. minuutilla. Jean Botué lisäsi vieraiden johtoa varttia myöhemmin. Ousmane Diawaran avausjakson lopussa syntynyt kavennusmaali jäi lopulta laihaksi lohduksi, vaikka KuPS hallitsi pelitapahtumia läpi toisen jakson. Jani Honkavaaran miehistö haki vimmatusti tasoitusmaalia, mutta se loisti lopulta poissaolollaan.

Samaan aikaan HJK voitti VPS:n Vaasassa 3-1. HJK nousi täyden pistepotin ansiosta vain pisteen päähän KuPSista. Kai Meriluoto nousi HJK:n sankariksi iskettyään kaksi maalia. Ottelun penkiltä aloittanut Lee Erwin iski pilkulta vieraiden kolmannen täysosuman.

HJK:n kahden maalin voiton myötä Gnistan tarvitsi voiton Ilveksestä noustakseen sensaatiomaisesti ylempään loppusarjaan. Gnistanin ja Ilveksen välinen kohtaaminen päättyi kuitenkin 1-1-pistejakoon, joka ei miellyttänyt kumpaakaan osapuolta. Saku Heiskanen ja Ilveksen uusi hankinta Adeleke Akinyemi onnistuivat maalinteossa.

Surkeassa vireessä oleva AC Oulu hävisi IFK Mariehamnille 1-2, ja tappio sysäsi oululaiset toden teolla putoamistaistoon. IFK Mariehamn on enää pisteen päässä Oulusta ja Hakan vieraana tasapeliin yltänyt FC Lahti vaanii kahden pisteen päässä.

Veikkausliigan jatkosarjat käynnistyvät syyskuun maajoukkuetauon jälkeen.