Entinen erotuomari Carlos Chandia on kertonut, että hän säästi kerran Lionel Messin punaiselta kortilta, koska hän sai argentiinalaistähden pelipaidan.

Tapaus sattui vuonna 2007 Copa Américan välierässä, kun Argentiina johti Meksikoa 3-0 ja peli oli vetelemässä viimeisiään.

Chandian mukaan Messille, 37, olisi kuulunut toinen keltainen kortti ilmiselvästä käsivirheestä, mutta hän säästi tähtihyökkääjän varoitukselta, joka olisi tietänyt pelikieltoa finaaliin.

– Yhtäkkiä Messi otti pallon käsiinsä keskellä kenttää. Meksikolle ei ollut tulossa maalipaikkaa tai mitään sellaista. Sanoin hänelle: ”Tämä on keltaisen kortin paikka, mutta se maksaa sinulle pelipaitasi”. Enkä antanut hänelle keltaista korttia, kertoi Chandia ESPN:lle.

– Peliä oli jäljellä kaksi ja puoli minuuttia ja tilanne oli 3-0. Keltainen kortti olisi vienyt häneltä mahdollisuuden pelata Copa Américan finaalissa.

– Hän antoi minulle pelipaitansa ottelun jälkeen pukuhuoneessa. Hän halusi ottaa sen pois jo kentällä, mutta sanoin hänelle: ”Ei, ei, ei ei, vie se pukuhuoneeseen”. Ja hän tuli pukuhuoneeseen paitansa kanssa ja jätti sen sinne minulle.

Chandia kertoi aiemmin TNT Chilen haastattelussa, että hän uskoo tapauksen vieneen häneltä mahdollisuuden viheltää loppuottelussa.

– Uskon, että brasilialaiset päätyivät sanomaan siitä jotain, koska en antanut hänelle keltaista korttia, ja siksi en ollut erotuomarina finaalissa.

Messi pääsi pelaamaan loppuottelussa, mutta Argentiina hävisi Brasilialle 0-3.

Lähde: Daily Mail

SportsCenter

@SC_ESPN
IMPERDIBLE CONFESIÓN: 17 años después, el chileno Carlos Chandía contó que "ayudó" a Leo Messi para que pueda estar en la final de la Copa América 2007... ¡No le sacó la segunda amarilla a cambio de su camiseta! Eso le terminaría costando no ser el árbitro de la definición.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS