Viktor Gyökeres pelasi loistavan viime kauden portugalilaisessa Sportingissa.

Kaikki kilpailut mukaan luettuna 50 otteluun syntyi 43 maalia ja 15 maalisyöttöä. Ruotsalaiskärki johdatti Sportingin Portugalin mestariksi.

26-vuotiaan hyökkääjän sopimuksessa on tiettävästi noin 95 miljoonan euron ulosostopykälä. Englantilaismedian mukaan Arsenal oli ruotsalaisen kintereillä, mutta isossa kuvassa Gyökeres ei herättänyt liikaa kiinnostusta kesän siirtoikkunassa. Gyökeres kokee sen johtuvan suuresta ulosostopykälästä. Sporting ei myy tähteään halvemmalla.

– Sporting halusi pitää valtaosan avauskokoonpanon pelaajistaan joukkueessa ja piti meistä tiukasti kiinni. Nautin kuitenkin paljon Sportingin edustamisesta, eikä sinne jääminen ollut minulle minkäänlainen ongelma. Vaadittu summa oli todennäköisesti hieman liian suuri, koska mitään ei tapahtunut. Tietenkin se on suuri summa, mutta katsotaan, mitä seuraavassa siirtoikkunassa tapahtuu, Gyökeres totesi Aftonbladetille.

Gyökeres muistuttaa kunnioittavansa Sportingin mielipidettä.

– Mitään ei tapahtunut kesällä, vaikka mielestäni pelasin varsin hyvän kauden. Siksi uskon vaaditun summan estäneen siirron. Jos Sporting kokee, että olen tuon arvoinen, niin sitten sitä on syytä kunnioittaa. Nautin todella paljon Sportingissa, enkä voi valittaa mistään, joten jääminen ei ollut ongelma. Tietenkin tavoitteeni on mitata itseäni korkeammalla tasolla, mutta en stressaa siitä.

LUE MYÖS