Real Madridin ja Manchester Unitedin ex-toppari Raphaël Varane on päättänyt lopettaa ammattilaisuransa.

Ranskalaispuolustajan viimeiseksi seuraksi jäi Como, jonka riveissä hän ehti pelata vain parikymmentä minuuttia, kunnes loukkasi polvensa. Italian Serie A:n sarjanousija jätti loukkaantumisen takia rekisteröimättä Varanen, 31, liigajoukkueeseensa.

Varane tunnetaan parhaiten ajastaan Real Madridissa, jota hän edusti 360 ottelussa vuosina 2011-2021. Hän voitti Los Blancosin kanssa lähes 20 pokaalia saavuttaen käytännössä kaiken.

Ranskan A-maajoukkueessa Varane esiintyi 95 ottelussa. Hän pelasi suuressa roolissa, kun Les Bleus juhli maailmanmestaruutta vuonna 2018.

– Sanotaan, että kaikki hyvä loppuu aikanaan. Urani aikana olen ottanut vastaan monia haasteita, vastannut tilaisuuteen toisensa jälkeen, ja melkein kaiken piti olla mahdotonta. Uskomattomia tunteita, erityisiä hetkiä ja muistoja, jotka kestävät koko elämän. Kun mietin näitä hetkiä, ilmoitan suunnattomalla ylpeydellä ja täyttymyksen tunteella jääväni eläkkeelle pelistä, jota me kaikki rakastamme, kommentoi Varane Instagramissa.

Ranskalaistoppari vihjasi, että hänet nähdään vielä Comossa, mutta ilman ”nappulakenkiä ja säärisuojia”. Varane ei kuitenkaan paljastanut vielä enempää.

Linkki Instagramiin.

LUE MYÖS