Ranskan tasavallan entinen presidentti Nicolas Sarkozy on pettynyt tapaan, jolla Kylian Mbappé poistui PSG:stä. Tähtihyökkääjä liittyi viime kesänä Real Madridin riveihin.

Mbappé, 25, antoi PSG-sopimuksensa kulua loppuun ennen ilmaissiirtoaan Madridiin. Pariisilaisseuran puheenjohtajan Nasser Al Khelaifin kerrottiin mediassa raivostuneen kuultuaan Ranskan maajoukkueen kapteenin lähtöaikeista tämän vuoden alussa.

Mbappé taistelee myös tällä hetkellä PSG:n kanssa 55 miljoonan euron arvoisista maksamattomista palkoista. Kiista on etenemässä mahdollisesti oikeudenkäyntiin.

Intohimoisena PSG-kannattajana tunnettu Sarkozy, 69, olisi toivonut Mbappélta sopuisampia jäähyväisiä. Hän toimi Ranskan presidentin virassa vuosina 2007-2012.

– Kylian antoi seitsemän vuottaan seuralle. Sitä ei voi unohtaa. Hän tarjosi meille poikkeuksellisia tuntemuksia, Sarkozy kommentoi Le Parisienille.

– Hän kuvaa sitä tunnetta, mitä me kutsumme houkutukseksi. Me aina luulemme, että ruoho olisi vihreämpää aidan toisella puolella. Ymmärrän että hän halusi lähteä. Ymmärrän hänen unelmansa, mutta minun on vaikea ymmärtää sitä tapaa, jolla hän toteutti sen. Se on kuitenkin hänen valintansa.

Mbappé on tehnyt kaikki kilpailut mukaan lukien Real Madridissa alkukaudesta kahdeksaan otteluun kuusi maalia. Osumista neljä on syntynyt La Liga -otteluissa.

LUE MYÖS!