Adrien Rabiot allekirjoitti aiemmin tällä viikolla kaksivuotisen sopimuksen Marseillen kanssa.

Ranskan A-maajoukkuepelaaja siirtyi Marseilleen vapaana agenttina. Rabiot, 29, ehti olla ilman seuraa muutaman kuukauden ajan poistuttuaan kesä-heinäkuun vaihteessa Juventuksesta.

Rabiot vietti PSG:n organisaatiossa yhdeksän vuotta. Rabiot siirtyi PSG:n junioriakatemiaan kesällä 2010, ja nousi edustusjoukkueeseen kahta vuotta myöhemmin. Rabiot pelasi vuosien saatossa 227 ottelua PSG:ssä. PSG:tä pidetään Marseillen suurimpana vihollisena.

Pelaajaurallaan PSG:tä edustanut Jérôme Rothen ei ymmärrä Rabiot’n ratkaisua.

– En pidä siitä, että minua kohdellaan kuin idioottia. Rabiot valehteli kaikille pariisilaisille ja niille, jotka rakastavat PSG:tä. Hän pelasi seitsemän vuoden ajan PSG:ssä ja sanoi rakastavansa seuraa. Näin ei voi tehdä, Rothen muistutti viitaten Rabiot’n takavuosien kommentteihin, joissa hän sanoi, ettei koskaan pukisi Marseillen paitaa ylleen.

Rabiot otti kantaa puhuttaneeseen siirtoonsa lehdistötilaisuudessa.

– Minun ei ole selitettävä mitään kenellekään. Tämä on oma urani. Pitää paikkansa, että voimme huomata, ettei elämässä mikään ole mahdotonta. Voit sanoa nuorempana joitain asioita ja myöhemmin kokeneena ihmisenä ajattelet eri tavalla. Nämä ovat erilaisia tilanteita. Tein tämän päätöksen kaikessa rauhassa ja olen todella onnellinen edustaessani Marseillea. Kenties jotkut ovat pettyneitä päätökseeni, mutta tämä on minun päätös, Rabiot summasi.

LUE MYÖS