Toni Korkeakunnas oli pettynyt HJK:n kovaan paikkaan osuneeseen tappioon. Helsinkiläisseura hävisi lauantaina Veikkausliigan Mestaruussarjassa Ilvekselle 0-1-lukemin.

Ilveksen voittomaalin iski HJK:sta tälle kaudelle Tampereelle siirtynyt Roope Riski. Entinen Klubin hyökkääjä viimeistelin pallon takanurkkaan Oiva Jukkolan ohjattua pallon päällään hänen jalkaansa.

Tappion myötä HJK jäi sarjan kärkeen siirtyneestä Ilveksestä kolme pistettä. Tänään Hakaa isännöivä KuPS on toisena kaksikon välissä yhden ottelun vähemmän pelanneena.

– Iso pettymys ja tunne oli sellainen, että maali olisi voinut tulla kummalle tahansa. Harmittaa, että vastustajan maali tuli sellaisesta turhasta ja harmittomasta tilanteesta. Välillä pomppii meille ja välillä vastustajalle, tänään Ilves vei, Korkeakunnas harmitteli ottelun jälkeen HJK:n verkkosivuilla.

– Saimme hitaan startin, eikä päästy oikein peliin mukaan. En tietysti selittele, mutta tietenkin se hieman vaikutti, että meillä oli kokoonpanon kanssa miettimistä ja tietyiltä pelipaikoilta oli tippunut pelaajia. Se näkyi sellaisena varovaisuutena sekä passiivisuutena ensimmäisellä puoliajalla.

HJK aloittaa ensi viikolla seuraavan haasteensa Konferenssiliigan sarjavaiheessa. Joukkue matkustaa Sveitsiin torstain vierasotteluun Luganoa vastaan.

Toukokuussa HJK:n peräsimeen palannut Korkeakunnas asetti tälle kaudelle kolme tavoitetta.

– Päästä Konferenssiliigaan, voittaa Suomen mestaruus sekä päästä Konferenssiliigasta jatkoon. Näistä on 1/2 tässä vaiheessa toteutunut ja kolmas seikkailu (Konferenssiliiga) alkaa kohta, Klubi-valmentaja luetteli.

– Meillä on vielä paljon pelattavaa jouluun asti. Keräillään itsemme tästä ja lähdetään ensi viikolla Sveitsiin.

LUE MYÖS!