Manchester United pelasi surkean ottelun Tottenhamia vastaan Valioliigassa sunnuntaina. Spurs vei pisteet Old Traffordilta lukemin 3-0.

United päästi ensimmäisen maalin jo kolmannella peliminuutilla. Avausjakson lopussa Unitedin Bruno Fernandes passitettiin suihkuun suoralla punaisella, ja toisella 45-minuuttisella Tottenham iski vielä kahdesti.

Jo puoliajalla Unitedin seuralegenda Gary Neville haukkui vanhan seuransa pataluhaksi.

– Arvelen, että aamulla nähtiin paremmin pelaavia Sunnuntai-liigan joukkueita kuin miten United pelasi ensimmäisen puoliajan. Pubifutiksessa, Neville sanoi Sky Sportsin lähetyksessä.

– Enkä edes puhu maalinteon ongelmista, vaan ihan perusasioista. Pakka on ihan levällään.

– Unitedilta ensimmäinen puoliaika oli kuvottava. Valmentajan ja joukkueen ympärillä on nyt aika paljon kysymyksiä.

Muun muassa Liverpoolissa ja Tottenhamissa urallaan pelannut Jamie Redknapp oli sanoissaan vielä suorempi ja povasi Unitedin päävalmentajalle Erik ten Hagille potkuja.

– Olen nähnyt monia sellaisia otteluita, joiden jälkeen päävalmentaja on yllättäen saanut kenkää. Tämä oli juuri sellainen ottelu, Redknapp sanoi Sky Sportsilla.

– En näe, miten hän voisi vielä pitää työpaikkansa tällaisten esitysten jälkeen. En tiedä, miten hän voisi saada tämän kääntymään. Melkein säälittää hänen puolestaan. Hän on liian syvissä vesissä.

Unitedin toinen seuralegenda Rio Ferdinand toivoi, että Unitedin pukuhuoneessa nähtäisiin edes jonkinlaista reaktiota.

– Toivottavasti joku nostettiin puoliajalla seinälle tai joku potkaisi jotain esinettä, Ferdinand sanoi.

LUE MYÖS