Huuhkajien kapteenin Lukas Hradeckyn edustama Bayer Leverkusen voitti torstaina Feyenoordin vieraissa 4-0 Mestarien liigan avausottelussaan.

Leverkusen latoi loppulukemat taululle jo ennen ensimmäisen puoliajan päättymistä.

Florian Wirtz osui kahdesti, Alex Grimaldo kerran, ja viimeinen osuma merkattiin Feyenoordin maalivahdin Timon Wellenreutherin omaksi maaliksi.

Myös kotijoukkue heilutti verkkoa kaksi kertaa, mutta kumpikin maali hylättiin paitsion takia.

Hradeckylle, 34, kirjattiin pelissä neljä torjuntaa, kaksi kummallakin jaksolla. Suomalaisvahti toimii kapteenina niin Leverkusenissa kuin A-maajoukkueessa.

Bayer Leverkusen kohtaa seuraavassa Mestarien liigan ottelussaan AC Milanin kotikentällään 1. lokakuuta.

Bayer 04 Leverkusen

@bayer04_en
That's what you call a return to the @ChampionsLeague! 😮‍💨💫

90' | 0-4 | #FEYB04 | #UCL