PSG pelaa vakuuttavaa alkukautta Ranskassa. PSG on voittanut kaikki neljä sarjaotteluaan ja johtaa sarjaa kahden pisteen erolla Marseilleen ja AS Monacoon. 

Ousmane Dembélé on tehnyt neljään otteluun kolme maalia ja antanut toiset kolme maalisyöttöä. Dembélé iski kaksi täysosumaa Brestin verkkoon viime viikonloppuna.

PSG:n päävalmentaja Luis Enrique kehui vuolaasti Dembéléä Brest-ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa. Enriquen mukaan Dembélé on muista poikkeava pelaaja, jolla on selvästi erilaisia vahvuuksia.

– Olen ihaillut Dembéléä jo vuosien ajan. Kannattajana maksan pääsylipun ilomielin, jos pääsen näkemään Dembélén pelikentällä. Et tiedä, onko hän vasen- vai oikeajalkainen. Dembélé kykenee vaihtamaan pelin rytmiä, tekee järkeviä ratkaisuja prässipelaamisessa ja antaa maalisyöttöjä. Hän on erilainen pelaaja.

Randal Kolo Muani on onnistunut kahdesti maalinteossa. Enriquen mukaan on ensisijaisen tärkeää, ettei hyökkääjät stressaa siitä, onnistuvatko he maalinteossa vai ei.

– Normaalisti, kun hyökkääjät lopettavat maaleista stressaamisen, alkavat he tekemään maaleja. Jos pelaaja on tarpeeksi keskittynyt, onnistuu hän maalinteossa. Hyökkääjien ei pitäisi olla huolissaan maaleista. Olen etuoikeutettu ja onnellinen siitä, miten laadukkaita pelaajia minulla on joukkueessani.

LUE MYÖS