KuPS palasi sunnuntaina Veikkausliigan kärkipaikalle.

KuPS voitti FC Hakan 2-0, ja johtaa voiton myötä sarjaa kahden pisteen erolla Ilvekseen. Ilves ehti johtaa Veikkausliigaa vajaan vuorokauden ajan voitettuaan lauantaina HJK:n Töölössä 1-0.

KuPS-luotsi Jani Honkavaara peluutti odotetusti ykkösmiehistöään, vaikka joukkue oli pelannut kärkiottelun Ilvestä vastaan aiemmin tällä viikolla Tampereella.

KuPS hallitsi pelitapahtumia avausjaksolla, mutta Hakan matalan blokin purkaminen osoittautui vaikeaksi, ja laadukkaat maalipaikat loistivat poissaolollaan.

Toisella jaksolla KuPS onnistui luomaan enemmän vaaraa ja se näkyi myös tulostaululla. Axel Vijdeskog viimeisteli sunnuntaisen ottelun ensimmäisen maalin. KuPSille vihellettiin rangaistuspotku toisen jakson alussa ja Vidjeskog laukoi pallon varmasti ohi Hakan Anton Lepolan. Vaihdosta kentälle tullut Arttu Heinonen iski lisäajalla loppuluvut 2-0:aan.

KuPS jatkaa mestaruustaistelua ensi viikon lauantaina kohdatessaan vieraskentällä SJK:n. Haka haastaa HJK:n Helsingissä.