Monet yllättyivät, kun Victor Osimhen siirtyi syyskuun alussa Napolista lainalle Galatasarayn paitaan.

Osimhen neuvotteli Chelsean kanssa sopimuksesta vielä elo-syyskuun vaihteessa, mutta osapuolet eivät päässeet sopuun palkasta ja siirto jäi toteutumatta. Napolin ja Osimhenin välit olivat tulehtuneet niin pahasti, ettei huippuhyökkääjä halunnut jäädä Napoliin. Osimhen ei kuulunut Antonio Conten suunnitelmiin Napolissa.

Osimhenin Galatasaray-laina kattaa tämän kauden, eikä siinä ole osto-optiota.

José Mourinho valmentaa Galatasarayn paikallisvastustajaa Fenerbahçea. Mourinho kertoi mielipiteensä Osimhenista HT Sporin haastattelussa.

– Minulla ei ole minkäänlaista ongelmaa Victorin kanssa. Meillä on todella hyvät välit. Mutta joka kerta, kun joukkueeni pelaa Osimhenia vastaan, puhun hänen kanssaan, koska en pidä siitä, miten hän käyttäytyy. Osimhen filmaa liikaa. Sanoin Osimhenille, että hän on Mohamed Salah’n kanssa paras afrikkalainen jalkapalloilija, eikä hän voi siten filmata noin paljon. Se on ongelmani Osimhenin kanssa. Sitä lukuun ottamatta välillämme on kaikki hyvin. Meillä on todella hyvät välit ja Osimhenin siirto oli fantastinen uutinen turkkilaiselle jalkapallolle ja Galatasaraylle.

Fenerbahçe ja Galatasaray iskevät yhteen 21. syyskuuta.

LUE MYÖS