Huuhkajien hyökkääjä Joel Pohjanpalo teki lauantaina uransa ensimmäisen maalin Italian Serie A:ssa, kun hänen edustamansa Venezia voitti Genoan 2-0.

Venezian kapteenina toimiva Pohjanpalo, 30, oli kahdelta ensimmäiseltä kierrokselta sivussa loukkaantumisen takia ja jäi maaleitta kahdessa viime pelissä.

Vajaan tunnin kohdalla Pohjanpalo pääsi yrittämään maalintekoa rangaistuspotkusta, mutta Genoan maalivahti Pierluigi Gollini torjui vedon.

Suomen maajoukkuekärki sai kuitenkin maalitilinsä auki 85. minuutilla vastaten kotijoukkueen toisesta osumasta. Pohjanpalo liikkui takatolpalle vapaaksi ja jatkoi John Yeaboahin keskityksen verkkoon.

Hieman ennen varsinaisen peliajan täyttymistä Pohjanpalo tuli vaihtoon. Hänen maajoukkuekaverinsa Jesse Joronen pelasi tuttuun tapaan täydet minuutit Venezian tolppien välissä.

Voitto oli sarjanousija Venezialle kauden ensimmäinen.

Serie A:n sarjataulukko