Jamal Musiala, 21, on edustanut Bayern Müncheniä viiden vuoden ajan.

Musiala vietti lapsuutensa Englannissa ja pelasi Southamptonin ja Chelsean junioriakatemioissa ennen siirtoaan Bayernin organisaatioon kesällä 2019.

Musiala on noussut viime vuosina maailman parhaiden pelaajien joukkoon. Hyökkäävä keskikenttäpelaaja on ehtinyt pelata nuoresta iästään huolimatta jo 170 ottelua Bayernin edustusjoukkueessa. 

Musialan nykyinen sopimus Bayernin kanssa päättyy kesällä 2026. Bayern on yrittänyt suostutella Musialaa jatkosopimukseen, mutta sellaista ei ole toistaiseksi syntynyt.

The Guardian haastatteli Bayern-tähteä, joka otti kantaa tulevaisuuteensa.

– Todellisuudessa minulla ei ole minkäänlaista suunnitelmaa. En halua miettiä liikaa tulevaisuutta ja siitä, missä haluaisin joskus olla, koska tilanteet voivat muuttua vuodessa tai kuukaudessakin. Kuusivuotiaana en olettanut pelaavani vuotta myöhemmin Englannissa. Olen avoin kaikelle, mutta olen todella onnellinen Bayernissa, Musiala totesi.

Monet yllättyivät, kun Musialan nimeä ei löytynyt 30 Ballon d’Or -ehdokkaan listalta.

– Valehtelisin, jos sanoisin, ettei henkilökohtaiset palkinnot merkitse minulle mitään. Uskon kaikkien haluavan voittaa sellaisen. Viime kausi oli vaikea ja meidän on pelattava paremmin tällä kaudella. Tärkeintä on voittaa pokaaleja joukkueen kanssa ja ne tulevat jos ovat tullakseen, Musiala viittasi henkilökohtaisiin palkintoihin.

LUE MYÖS