Gnistan varmisti perjantai-iltana paikkansa Veikkausliigan eurolopputurnauksessa.

Gnistan voitti Töölössä AC Oulun 1-0. Jonas Enkerud viimeisteli ottelun ainoan maalin toisen jakson alussa. Enkerud sai pallon boksissa ja laukoi sen voimakkaasti maalin kattoon. Maali oli Enkerudille sarjakauden viides.

AC Oululla on vielä teoreettinen mahdollisuus nousta eurolopputurnaukseen oikeuttavalle kahdeksannelle sijalle, mutta se vaatisi käytännössä FC Interiltä pisteetöntä loppukautta.

Ykkösliigassa sarjakärki KTP teki selvää jälkeä putoamista vastaan taistelevasta KäPasta. KTP voitti kotiottelunsa tyylipuhtaasti 7-2, ja johtaa Ykkösliigaa kuuden pisteen erolla ottelun vähemmän pelanneeseen Jaroon. Ykkösliigan voittaja nousee Veikkausliigaan ja toiseksi sijoittunut etenee liigakarsintaan.

Ennakko-odotuksiin nähden jälleen huonon kauden pelannut TPS menetti perjantaina matemaattiset mahdollisuutensa yltää nousukarsintaan hävittyään kotikentällään JäPSille 2-3. JäPS johti ottelua avausjakson jälkeen peräti 3-0. TPS:n loppukausi on sujunut surkeasti. Edellisestä viidestä ottelusta tuloksena on kaksi pistettä.

Veikkausliiga

@Veikkausliiga
Jonas Enkerud 🇸🇯

57' Gnistan-AC Oulu 1–0
📺 ruutu.fi/stream/4595452

#Veikkausliiga #GNIACO

LUE MYÖS