HELSINKI. Fredrik Jensenin tulevaisuus Augsburgin riveissä on toistaiseksi auki. Huuhkajien keskikenttäpelaajalla on viimeinen vuosi sopimustaan käynnissä bundesliigaseurassa.

Jensenillä, 26, on takana uransa toistaiseksi paras kausi Bundesliigassa. Suomalainen tehtaili 22 sarjaotteluun kaksi maalia ja syötti viisi.

Myös peliaikaa kertyi runsaan 1352 minuutin verran. Harmittavasti huippukausi päättyi jo huhtikuun alussa pohjevammaan.

– Tässä on nyt vuosi diiliä jäljellä, niin katsotaan peli peliltä. Aina kun pääsee pelaamaan, yrittää vain tehdä sen parhaansa. En minä hirveästi sen enempää sitä mieti, Jensen kommentoi sopimustilannettaan Huuhkajien mediatilaisuudessa.

Jensen vahvistaa, että hänen tulevaisuutensa on ensi kauden osalta vielä täysin avoinna. Jatko Augsburgissa ei ole varmaa, mutta myös mahdolliset muut vaihtoehdot ovat vielä pimennossa.

– Se olisi helppo sanoa, jos tietäisi mitkä ne mahdollisuudet ovat. Asiat voivat kääntyä niin nopeasti futiksessa, että vaikea sanoa jatkanko, Jensen kommentoi.

– Tuntuu, että nyt siirrot on vaikeutunut koronan jälkeen. Se budjetti halutaan pitää vihreänä, joten usein täytyy myydä yksi pelaaja, ennen kuin voi ostaa toisen. Ei ehkä riskeerata niin paljoa enää.

Kesälomallaan kuntoon päässyt Jensen pääsi valmistautumaan ehjänä koko harjoituskauden. Kauden kahdessa ensimmäisessä Bundesliigan ottelussa on kertynyt vastuuta 76 minuutin verran.

Jensen haluaa uskoa olevansa edelleen avauksen mies seuran tanskalaisen päävalmentajan Jess Thorupin silmissä.

– Viime kaudella pelasin paljon pelejä ennen loukkaantumista. Kyllä koutsi tietää, mitä he saavat minusta. Ei se mikään yllätys ole mitä pystyn tekemään ja mitä en, Huuhkajien keskikenttäpelaaja totesi.

Augsburg jahtaa kahden ensimmäisen kierroksen jälkeen kauden avausvoittoaan Bundesliigassa. Maajoukkuetauon jälkeen vastassa on kotiottelussa St. Pauli sunnuntaina 15. päivä syyskuuta.

Bundesliigan sarjataulukko kausi 24/25
#JoukkueOVTHMP
9Union Berlin UNI31202-15
10Stuttgart STU31117-74
11Augsburg FCA31115-74
12Wolfsburg WOL31025-53
13Mönchengladbach BMG31025-63

Joni Ahokas
X: @AhokasJoni

LUE MYÖS!