FC Interin laitahyökkääjä Djoully Nzoko siirtyy Belgian suurseuraan KRC Genkiin kolmen vuoden sopimuksella.

Kahdeksanvuotiaasta asti Interiä edustanut Nzoko, 16, nousi turkulaisten edustusjoukkueeseen täksi kaudeksi. Hän ehti pelata Veikkausliigassa 12 ottelua tehden niissä neljä maalia ja syöttäen yhden.

Genk kertoo verkkosivuillaan, että Nzokon perässä olivat muun muassa myös Paris Saint-Germain, Utrecht, Bodø/Glimt ja Bologna.

– Pelaajassa on tapahtunut iso muutos viimeisten muutaman kuukauden aikana ja hän on pystynyt tekemään hypyn P17 Ykkösestä Veikkausliigaan. Djoully ymmärsi, mistä tässä on kysymys: hän oli valmis tekemään paljon töitä kentällä. Hänen sopeutumisensa ja kehittymisensä on ollut nopeaa, kommentoi Interin päävalmentaja Vesa Vasara seuran sivuilla.

– Toivotan Djoullylle onnea matkaan. Hän olisi varmasti voinut edelleen kehittyä täälläkin, mutta Genk ei ole missään nimessä huono paikka siihen. Kovalla työnteolla hänellä voi olla edessään pitkä ura ammattilaisjalkapalloilijana.

FC Inter Turku Oy:n puheenjohtajan Nikolas Håkansin mukaan Nzokon siirto on ”merkittävä askel” koko seuralle.

– Olemme seurana panostaneet pelaajamyynteihin alkuvuonna asetettujen tavoitteiden mukaisesti, ja Djoullyn siirtyminen Genkiin onkin merkittävä askel pelaajan lisäksi myös koko seuralle. FC Interin urheiluorganisaation strategia perustuu pelaajien kehittämiseen ja heidän urapolkujensa edistämiseen.

– Määrätietoinen työ ja vahva pelaajakehityspolku on avainasemassa, kun kehitämme seuran taloudellista omavaraisuutta. Yksi keskeisistä omavaraisuuteen tähtäävistä askelista on pelaajamyynnit.

KRC Genk

@KRCGenkofficial
🌟 Say hello to 𝗗𝗷𝗼𝘂𝗹𝗹𝘆 𝗡𝘇𝗼𝗸𝗼, our newest Jong Genk sensation. This dynamic winger is ready to make waves with his incredible skills. Djoully is set to shine! 💪⚽️💙 Let’s give him a warm welcome, Genkies.
👉 ow.ly/VN4z50ThvmW

#mijnploeg #riseabove

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS