Thomas Müller ja Manuel Neuer lukeutuvat Bayern Münchenin suurimpiin seuralegendoihin.

Müller, 35, on pelannut koko uransa kasvattajaseurassaan Bayernissa. 712 otteluun on syntynyt 245 maalia ja 270 maalisyöttöä. Neuer, 38, on pelannut Bayernissa reilun 13 vuoden ajan. Neuer on Bayernin kapteeni.

Kaksikon urat lähestyvät loppuaan. Kummankin sopimus Bayernin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen. Neuer ilmoitti hiljattain lehdistölle aikovansa jatkaa uraansa tämän kauden jälkeen.

Bayernin urheilutoimenjohtaja Max Eberl toivoo Joshua Kimmichin nousevan tulevaisuudessa joukkueen kapteeniksi. Se ei ole kuitenkaan itsestäänselvää, sillä myös Kimmichin sopimus päättyy ensi kesänä.

– Meillä on kaksi suurta ikonia, jotka jättävät seuran lähitulevaisuudessa ikänsä vuoksi. Sen vuoksi tarvitsemme uusia johtohahmoja. Kimmichin kohtalo on tasonsa, halunsa ja sydämensä vuoksi nousta joukkueen uudeksi kapteeniksi. Ei ole sattumaa, että hän on Saksan A-maajoukkueen kapteeni. Hänen pitäisi olla tulevaisuudessa myös Bayernin kapteeni.

– Aluksi meidän on kuitenkin tehtävä hänelle jatkosopimus, ja se on jo itsessään varsin haastavaa, Eberl myönsi saksalaismedialle.

LUE MYÖS