Eurooppa-liigan liigavaiheen ensimmäinen kierros pelattiin loppuun torstai-iltana.

Pikkuhuuhkajien Adam Marhiev oli tuttuun tapaan latvialaisen RFS:n avauskokoonpanossa, kun seura haastoi vieraskentällä romanialaisen FCSB:n. FCSB voitti ottelun maalein 4-1. Marhiev kellotti reilut 70 minuuttia.

Niklas Moisanderin edustama Malmö hävisi kotikentällään Rangersille 0-2. Moisander kävi kesällä polvileikkauksessa ja on loppuvuoden sivussa pelikentiltä. Casper Terhon Royal Union Saint-Gilloise taipui Fenerbahçen vieraana 1-2. Royal Union Saint-Gilloise ei rekisteröinyt Terhoa Eurooppa-liigan joukkueeseensa.

AS Roma ja Athletic iskivät yhteen Roomassa. AS Roma oli jo lähellä voittoa, kun se johti ottelua Artem Dovbykin maalilla, mutta Aitor Paredes toi vieraat tasoihin viisi minuuttia ennen täyttä aikaa.

Tottenhamin ja azerbaidžanilaisen Karabah’n välinen ottelu käynnistyi Lontoon ruuhkan vuoksi noin 35 minuuttia myöhässä. Karabah’lla oli vaikeuksia ehtiä ajoissa Tottenhamin kotistadionille ja aloitusvihellystä jouduttiin siirtämään eteenpäin. Tottenhamin toppari Radu Drăgușin sai suoran punaisen kortin jo alussa, mutta isännät onnistuivat silti nappaamaan 3-0-voiton. Brennan Johnson, Pape Matar Sarr ja Dominic Solanke onnistuivat maalinteossa.