Venezia myy Tanner Tessmannin Lyoniin.

L’Équipen saamien tietojen mukaan seurat ovat päässeet yhteisymmärrykseen siirrosta. Lyon maksaa Tessmannista noin kuusi miljoonaa euroa. Tessmann matkustaa lauantaina Lyoniin lääkärintarkastusta varten.

22-vuotias puolustava keskikenttäpelaaja kuului viime kaudella Venezian ehdottomiin avainpelaajiin. Paolo Vanoli nimesi Tessmannin sarja- ja nousukarsintaottelut mukaan luettuna 39 kertaa avauskokoonpanoonsa. Tessmann ehti edustaa Veneziaa kolmen vuoden ajan.

Tessmannin lähtö oli tiedossa pitkään. Keskikenttäpelaaja oli aluksi siirtymässä Internazionaleen, mutta siirto Serie A:n mestarin riveihin kaatui loppumetreillä. Hetkeä myöhemmin Tessmann oli lähellä siirtoa Fiorentinaan, mutta italialaismedian mukaan siirto kaatui lopulta pelaajan agentin vaatimuksiin.

Jesse Jorosen ja Joel Pohjanpalon edustaman Venezian kausi jatkuu sunnuntaina. Venezia kohtaa vieraskentällä Fiorentinan. Italialaismedian mukaan Pohjanpalo on todennäköisesti sivussa ottelusta loukkaantumisen vuoksi. Pohjanpalo ei osallistunut avauskierroksen Lazio-otteluun.

LUE MYÖS