SJK vahvistaa keskikenttäpelaajansa Pyry Hannolan jatkosopimuksen. Seinäjokelaisseura käytti tähtensä sopimuksen jatko-option kausista 2025 ja 2026.

Hannola, 22, pelaa seuraavassa Veikkausliigan ottelussaan uransa sadannen virallisen ottelun SJK:n paidassa. Nykyjoukkueesta samaan on pystynyt vain kapteeni Ville Tikkanen.

Yhteensä 100 ottelun rajapyykin ylittäneitä pelaajjia on SJK:n historiassa 11 kappaletta.

– Hänen kehityksensä pelaajana on ollut ilmiömäistä ja omasta mielestäni hänestä on tullut sarjan paras pelaaja. Toivomme että hän jatkaa kasvuaan pelaajana ja ihmisenä ja saavuttaa maajoukkuetason lähitulevaisuudessa, SJK:n päävalmentaja Steve Grieve kommentoi Hannolan jatkoa seuran tiedotteessa.

SJK Seinäjoki

@SJK_Seinajoki
💯✍️🖤💛

Pyry Hannolalle 100 ottelua SJK-paidassa seuraavassa ottelussa ja uusi sopimus. Onnea tulevasta merkkipaalun saavuttamisesta ja uudesta sopimuksesta, Pyry!

sjk.fi/uutiset/pyry-h…

#meidänkerho #seinäjoki #veikkausliiga

Rovaniemeltä kotoisin oleva Hannola liittyi SJK:n riveihin ensin lainasopimuksella HJK:sta kaudelle 2021. Keskikenttäpelaaja valittiin tuolloin Veikkausliigan vuoden tulokkaaksi, kun seinäjokelaiset juhlivat pronssimitaleja.

SJK värväsi Hannolan HJK:sta pysyvällä siirrolla kaudelle 2022.

Hannola on tehnyt tällä kaudella 17 Veikkausliigan otteluun neljä maalia ja syöttänyt viisi. Myös Suomen Cupissa on syntynyt kaksi osumaa.

SJK kohtaa seuraavassa ottelussaan Veikkausliigassa vieraissa KuPS:in sunnuntaina.

LUE MYÖS!