Real Madridin laitahyökkääjä Vinícius Júnior odottaa tämän kauden loppuun ennen kuin hän päättää, siirtyykö Saudi-Arabiaan vai ei, kertoo ESPN.

Lehtitietojen mukaan Saudi-Arabian julkisen investointirahaston (PIF) edustajat ovat olleet yhteydessä Viníciukseen, 24, ja tarjonneet hänelle peräti 350 miljoonan euron vuosipalkkaa. Tarjottu diili tekisi hänestä maailman parhaiten palkatun urheilijan.

PIF otti viime vuonna haltuunsa Saudi-Arabian liigan neljä suurinta seuraa: Al-Ahlin, Al-Ittihadin, Al-Hilalin ja Al-Nassrin. Saudi-Arabia on suunnitellut Viníciuksesta pelaajaa Al-Ahliin ja maan jalkapallolähettilästä vuoden 2034 MM-kisoihin.

Real Madrid ei ole käynyt neuvotteluja PIF:n kanssa. Espanjan suurseura ei halua luopua tähtihyökkääjästään, jolla on miljardin euron ulosostoklausuuli sopimuksessaan. Käytännössä siirto vaatisi tuon summan maksamista, ellei Los Blancos tule hinnassa vastaan.

ESPN:n tietojen mukaan Vinícius ei ole sulkenut pois vaihtoehtoa siirtyä Saudi-Arabiaan, mutta hän päättää asiasta vasta ensi vuonna. Päätöksen taustalla vaikuttaa tiettävästi se, että hänellä on mahdollisuus voittaa Ballon d’Or tänä vuonna.

Viníciuksen sopimus Real Madridissa on voimassa vielä kolme vuotta. Pelaajan edustajat ovat ilmoittaneet seuralle, että he eivät aio toistaiseksi solmia jatkosopimusta, kun Saudi-Arabian tarjous on pöydällä.

Real Madrid on aloittanut kautensa Espanjan La Ligassa tasapelillä ja voitolla.

LUE MYÖS