FC Inter eteni keskiviikkona miesten Suomen Cupin loppuotteluun kaatamalla FC Hakan vieraissa 2-1.

Pelissä alkoi tapahtua toden teolla toisen jakson alussa. Djoully Nzoko heilutti verkkoa 52. minuutilla, kun hän sai rangaistusalueella pallon Timo Stavitskilta ja ujutti pelivälineen takakulmaan.

Vain hetkeä myöhemmin Inter tuplasi johtonsa rangaistuspotkusta. Jussi Niska pujotteli näyttävästi rangaistusalueelle ja joutui Haka-pelaajien kaatamaksi. Vetovastuun otti Darren Smith, joka laittoi pallon varmasti sisään.

Kotijoukkue kavensi tunnin kohdalla. Oliver Whyte pääsi läpiajoon Iiro Järvisen harhasyötöstä ja laittoi pallon verkkoon Inter-vahti Eetu Huuhtasen längeistä.

FC Inter saa finaalissa vastaansa joko SJK:n tai KuPS:n, jotka kohtaavat omassa välierässään torstaina. Finaali pelataan 21. syyskuuta Tammelan stadionilla Tampereella.