Suurseura Bayern Münchenillä saattaa olla käsissään vakavia henkilöstöongelmia pelaajapuolella. Saksalaislehti Kicker kertoo, että seuran johtoportaassa on erimielisyyksiä kolmen tähtipelaajan tulevaisuudesta, mikä uhkaa johtaa suuriin ongelmiin.

Joukkueen kovapalkkaisten tähtipelaajien, Joshua Kimmichin, Alphonso Daviesin ja Leroy Sanen sopimukset päättyvät kaikki tulevan kesäkuun loppuun mennessä, eivätkä jatkoneuvottelut pelaajien ja johtoportaan välillä ole juurikaan tuottaneet tulosta.

Mikäli pelaajien sopimuksiin ei ole tulossa jatkoa, on müncheniläisseuralla edessään taloudellinen fiasko, sillä kaikki tähtipelaajat olisivat vapaita jättämään seuran ilman korvausta. Tämä skenaario merkitsisi Bayernille valtavia tappioita.

Mikäli jatkosopimuksia ei saada aikaiseksi, olisi Bayernin saatava myytyä pelaajat kesän siirtoikkunan aikana tai viimeistään tammikuun siirtoikkunassa saadakseen siirtokorvaukset tähtipelaajistaan.

Kickerin mukaan tämä onkin Bayernin tavoitteena. Seuran kerrotaan tunnustelleen markkinoita kaikkien kolmen pelaajan osalta, mutta konkreettisia tarjouksia ei tiettävästi ole saatu. Kimmich ja Sane eivät ole itse ilmaisseet seuranvaihdoksen olevan kummallakaan kiikarissa.

Daviesin tilanne on hieman erilainen. Yritykset jatkaa hänen sopimustaan ovat epäonnistuneet ja kanadalainen saa todennäköisesti lähtöpassit seurasta lyhyellä varoitusajalla, mikäli sopiva tarjous kilahtaa kassaan. Koska Daviesin sopimuksen jäljellä oleva aika on lyhyt, ovat tarjouksetkin todennäköisesti melko alhaisia.

Sanen ja Kimmichin sopimuksia todennäköisesti pyritään jatkamaan, vaikka seuran sisällä onkin Kickerin mukaan asiasta erimielisyyksiä.

Lue myös