HJK on lainannut David Ezeh’n Puolaan Rakóv Częstochowan riveihin. 18-vuotiaan hyökkääjälupauksen sopimukseen sisältyy osto-optio.

Rakóvin on tehtävä HJK:n tiedotteen mukaan päätös osto-option käyttämisestä 20.3.2025 mennessä. Puolalaisseura maksaa Ezeh’n lainasta korvauksen ja osto-optio olisi merkittävä.

Jos optiota ei käytetä, Ezeh palaa HJK:hon 21.3 ensi vuonna. Hyökkääjä teki toukokuussa jatkosopimuksen vuoteen 2026 saakka.

– Puolaan siirtyminen on itselleni upea mahdollisuus. Seura on noussut muutama vuosi sitten pääsarjaan ja menestynyt siellä todella hyvin, kuten toissa kauden mestaruus hyvin osoittaa, Ezeh kommentoi siirtoa HJK:n tiedotteessa.

Ezeh liittyi HJK:n riveihin 13-vuotiaana aloitettuaan junioripolkunsa HPS:ssä ja Gnistanissa. Nuorukainen debytoi Veikkausliigassa vain 17-vuotiaana viime vuonna.

Ezeh esiintyi tällä kaudella kymmenessä Veikkausliigan ottelussa HJK:n vahvuudessa. Hän teki myös ensimmäisen veikkausliigamaalinsa KuPS:n verkkoon avauskierroksella.

HJK Helsinki

@hjkhelsinki
𝗗𝗮𝘃𝗶𝗱 𝗘𝘇𝗲𝗵 𝗹𝗮𝗶𝗻𝗮𝗹𝗹𝗲 𝗣𝘂𝗼𝗹𝗮𝗮𝗻

”Dave” siirtyy puolalaiseen Raków Częstochowaan lainasopimuksella, johon kuuluu osto-optio. Tsemppiä tulevaan, Dave!💪

Lue lisää👇
hjk.fi/artikkelit/mie…

#HJK #Veikkausliiga

Rakóv sijoittui viime kaudella Puolan Ekstraklasassa seitsemänneksi. Seura juhli toissa kaudella historiansa ensimmäistä Puolan mestaruutta.

Rakóv on voittanut myös kahdesti Puolan cupin ja kahdesti Puolan Supercupin.

LUE MYÖS!