Gnistan päätti sunnuntaina voitottoman putkensa Veikkausliigassa kaatamalla FC Hakan vieraskentällä 2-1.

Ottelun ensimmäisestä maalista vastasi Suomen maajoukkueen entinen tähtipelaaja Roman Eremenko, jolla osuma oli ensimmäinen Gnistanin paidassa.

Eremenko, 37, sai rangaistusalueella pallon Saku Heiskasen matalasta keskityksestä ja latasi pelivälineen verkkoon yhdeksännellä minuutilla.

Myös Gnistanin toinen maali meni Huuhkajista tutulle pelaajalle, hyökkääjä Tim Väyryselle, joka viimeisteli 68. minuutilla Momodou Sarrin esityöstä. Sunnuntain osuma oli ensimmäinen Gnistanissa myös Väyryselle, 31, joka pelasi toista otteluaan Kipinän riveissä.

Hetkeä myöhemmin Marko Bačanin puski Hakan kavennuksen, mutta siihen kotijoukkueen kiri jäi. Gnistan oli ennen sunnuntaita pelannut edelliset kuusi sarjaotteluaan ilman voittoa.

Veikkausliigassa pelataan sunnuntaina myös EIF:n ja KuPS:n (17.00) sekä VPS:n ja IFK Mariehamnin (18.30) väliset ottelut.

Veikkausliigan sarjataulukko

IF Gnistan

@IFGnistan1924
📽️ Saku Heiskanen keskittää ja Roman Eremenko laukoo ensimmäisen maalinsa Gnistan-paidassa! 0-1! 😍