Ranskan päävalmentaja Didier Deschamps sanoo, että ihmiset voivat katsoa jotain muuta, jos hänen joukkueensa pelityyli tylsistyttää heitä.

Les Bleus on selvinnyt miesten EM-kisoissa neljän parhaan joukkoon, vaikka yhdellekään sen pelaajista ei ole vielä kirjattu pelitilannemaalia.

Ranska on toistaiseksi onnistunut maalinteossa vain kolme kertaa, vaikka se on kahden pelin päässä mestaruudesta. Osumista kaksi on kirjattu vastustajan omiksi maaleiksi ja Kylian Mbappé on laittanut yhden pilkun sisään.

Puolivälierä Portugalia vastaan päättyi 0-0 ja Ranska eteni rangaistuspotkukilpailun voittajana jatkoon.

Eräs toimittaja kysyi Deschampsilta Ranskan ”tylsästä jalkapallosta” valmentajan lehdistötilaisuudessa.

– Jos sinulla on tylsää, katso toista peliä. Meitä ei tarvitse katsoa, ei se haittaa, kommentoi Deschamps BBC:n mukaan.

– Ehkä se ei ole samanlaista kuin aiemmin, mutta meillä on kyky herättää tunteita ja tehdä monet ranskalaiset miehet ja naiset onnellisiksi tuloksillamme, erityisesti maamme vaikean kauden jälkeen.

Ranska kohtaa tänään, tiistaina, välierässä Espanjan. La Rojan päävalmentaja Luis de la Fuente painotti, että tässä vaiheessa vain tuloksella on väliä. Tyylipisteitä ei lasketa.

– Me kaikki yritämme rakentaa pelisuunnitelman, joka auttaa voittamaan.

– Espanja on silmiä hivelevä joukkue, sitä en kiellä. Se on meidän DNA:mme. Mutta loppujen lopuksi täällä on kyse voittamisesta. Haluamme pelata [hyvää jalkapalloa], mutta haluamme olla käytännöllisiä.

– Meidän tapamme saada tuloksia on yrittää pelata näyttävästi. Mutta tässä vaiheessa tulos ratkaisee, koska se on se, miten työtäsi lopulta arvioidaan ja arvostellaan.

L'ÉQUIPE

@lequipe
😅 Didier Deschamps à un journaliste suédois : « Vous êtes Suédois vous êtes sûr ? Non vous êtes déguisé... Vous vivez en France, vous, c'est sûr »

#lequipeFOOT

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS