Borussia Dortmund on vahvistanut hankkineensa hyökkääjä Serhou Guirassyn Stuttgartista.

Guinean maajoukkuekärki oli tiettävästi usean seuran kohteena, sillä hänen ja Stuttgartin sopimuksessa oli vain 17.5 miljoonan euron ulosostoklausuuli.

Guirassy, 28, on solminut Dortmundin kanssa neljän vuoden diilin. Hän oli viime kaudella Bundesliigan toiseksi paras maalintekijä 28 osumallaan.

Heinäkuun alussa näytti vielä siltä, että Guirassyn siirto Dortmundiin on vaarassa kaatua, koska seura oli lääkärintarkastuksen jälkeen huolissaan hyökkääjän polvivammasta. Dortmund vakuuttui kuitenkin myöhemmissä tutkimuksissa siitä, että Guirassy toipuu loukkaantumisestaan lyhyellä kuntoutusjaksolla ilman leikkausta.

– Se on erityinen asia, kun Borussia Dortmund soittaa. Maailman jokainen jalkapalloa seuraava lapsi tietää tämän seuran, mustakeltaisen paidan ja seuran kannattajat. Olen todella innoissani kaikesta tästä, uusista joukkuekavereistani. Ja minun on tärkeä sanoa, että tulin tänne voittamaan pokaaleja. Se on tavoitteeni, se ajaa minua eteenpäin, kommentoi Guirassy.

Borussia Dortmund tuli viime kauden Bundesliigassa viidenneksi, jääden kymmenen pisteen päähän toiseksi sijoittuneesta Stuttgartista. Mestarien liigassa Dortmund eteni finaaliin, mutta hävisi Real Madridille 0-2.

Borussia Dortmund

@BVB
Finalement! 🤌💛

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS