Ukraina voitti perjantaina Slovakian 2-1 miesten EM-kisojen toisessa lohkopelissään.

Slovakia siirtyi johtoon reilun vartin jälkeen, kun Lukáš Haraslínin keskitys tavoitti Ivan Schranzin, joka puski pallon sisään.

Ukraina tuli tasoihin, kun toista jaksoa oli takana vajaat kymmenen minuuttia. Oleksandr Zintšenko löysi hyvän hyökkäyksen päätteeksi syötöllään Mykola Šaparenkon, joka pääsi viimeistelemään pilkun tietämiltä.

Peliä oli jäljellä reilut kymmenen minuuttia, kun Ukraina nappasi johdon. Šaparenkon loistava läpisyöttö ylitti Slovakian linjan ja tavoitti Roman Jaremtšukin, joka otti ensimmäisellä kosketuksellaan pallon haltuun ja tuikkasi sen toisellaan sisään.

Ukrainalla ja Slovakialla on kummallakin kahden pelin jälkeen kolme pistettä. E-lohkon muut joukkueet Romania ja Belgia kohtaavat toisessa lohkopelissään lauantaina.