Saksa voitti keskiviikkona Unkarin 2-0 miesten EM-kisojen toisessa lohkopelissään.

Verkko heilui ensimmäisen kerran 22. minuutilla. Unkarin pelaajat lopettivat osittain pelaamisen, kun İlkay Gündoğan kamppaili rangaistusalueella pallon pois Willi Orbánilta. Gündoğan pelasi pallon pienessä tilassa takaviistoon ja Jamal Musiala pääsi rokottamaan.

Musiala on kirjoitushetkellä yksin kisojen maalipörssin kärjessä kahdella osumallaan.

Myös Unkari sai avausjakson lopussa pallon kerran maaliin, mutta osuma hylättiin paitsion takia.

Unkari sai luotua muutaman hyvän tontin, mutta Saksan maalivahti Manuel Neuer venyi hyviin torjuntoihin.

Kisojen isäntämaa tuplasi johtonsa 67. minuutilla. Saksa sahasi Unkarin puolustuksen lyhyillä syötöillä ja lopuksi Maximilian Mittelstädt löysi takaviistosta Gündoğanin, joka viimeisteli alanurkkaan.

Saksalla on kahden pelin jälkeen kuusi pistettä ja Unkarin pistetili on yhä avaamatta. Tuloksen myötä Saksa etenee varmuudella pudotuspeleihin.

A-lohkon muut joukkueet Skotlanti ja Sveitsi kohtaavat toisessa lohkopelissään vielä keskiviikkona kello 22 alkavassa ottelussa.